Sis equips del Vallès Oriental reben el premi Joc Net

El guardó és un xec econòmic que els acredita com els equips amb menys targetes i sancions de la temporada 2021-2022 de la Federació Catalana de Futbol

Esports

Sis equips del Vallès Oriental reben el premi Joc Net
Sis equips del Vallès Oriental reben el premi Joc Net | FCF

Un total de sis equips del Vallès Oriental han recollit el guardó de Joc Net, que impulsa la Federació Catalana de Futbol. El guardó és un xec econòmic que els acredita com els equips amb menys targetes i sancions de la temporada 2021-2022. Els equips vallesans més nets són el Sant Celoni i el Montmeló, de la Tercera Catalana; el Vilamajor B, el Sant Fost i l'Atlètic Lliçà d'Amunt, de la Quarta Catalana; i el Castellterçol, de la Segona Divisió femenina.

A la delegació del Vallès Oriental, el directiu i delegat de l'FCF a la zona, Juan Núñez, ha lliurat personalment el xec del guardó als sis equips que han mostrat el joc més net durant tota la temporada 2021-2022.El primer classificat de cada grup de lliga ha percebut 800 euros, mentre que el segon equip en la taula ha obtingut 400 euros. D'entre els equips vallesans, com a primers classificats hi ha el Sant Celoni, el Vilamajor i el Castellterçol, i com a segons, el Montmeló, el Sant Fost i l'Atlètic Lliçà d'Amunt.

Edicions locals