Un alumne del Sant Gervasi, millor nota de la Selectivitat al Vallès Oriental

Carlos Baca ha aconseguit un 9,8 a les PAU

Societat

Un alumne del Sant Gervasi, millor nota de la Selectivitat al Vallès Oriental
Un alumne del Sant Gervasi, millor nota de la Selectivitat al Vallès Oriental

Mollet del Vallès

En Carlos Baca, alumne de l’Escola Sant Gervasi Cooperativa, ha obtingut un 9,8 a la selectivitat i és, juntament amb una alumna d’una altra cooperativa de Llinars, l’Escola Ginebró, la millor nota del Vallès Oriental.

"Quan ho vaig veure no m'ho esperava. Ara ja m'he fet a la idea. És un orgull haver tret aquesta nota", comenta el Carlos, qui explica que va assabentar-se dels resultats de la Selectivitat després de veure una història d'Instagram, quan tornava de la platja amb uns amics. Els exàmens de matemàtiques són els que millor li van anar, ja que reconeix que també són els que s'havia preparat més.

Mentre que les pitjors proves per a l'alumne van ser les de castellà i la d'història, tot i que la nota en ambdós casos va ser un 9,5. Baca ha aconseguit, amb les bonificacions, una nota d’expedient de 13,92, nota que li permetrà estudiar el doble grau de Física i Matemàtiques a la Universitat Autònoma de Barcelona.

"Sempre m'han agradat les ciències i en especial la física i les matemàtiques, penso que són la base de tot", explica Baca. L’alumne ha obtingut també una nota excel·lent en el Batxillerat Dual (espanyol i estatunidenc) que ha estudiat en el centre.

A l’Escola Sant Gervasi Cooperativa han estudiat també una alumna, la perpetuenca Ivet Moro, que ha obtingut un 9,5 i quatre més, que són distincions de les PAU, és a dir, que han aconseguit una nota de 9 o més: l’Aniol Iglesias de Sant Fost (9,2), i les molletanes Noelia Milà (9), Queralt Vilà (9) i Ainhoa Irurre (9).

Edicions locals