El CH Sant Fost es queda a les portes del podi a l'Europeu Màster

L'equip santfostenc va finalitzar en quarta posició el torneig celebrat a Granollers

Esports

Els jugadors del conjunt màster celebrant la quarta plaça
Els jugadors del conjunt màster celebrant la quarta plaça | CH Sant Fost

El conjunt màster del CH Sant Fost va aconseguir la quarta posició a l'Europeu Màster celebrat el passat cap de setmana a Granollers. Els de Sant Fost van arribar fins a les últimes rondes a la categoria per a majors de 45 anys. 

El CH Sant Fost va començar a la competició en un grup amb el CDV Sevilla, el Budapest Old Boys, l'SHTH i un seleccionat de diversos equips portuguesos. Els santfostencs van finalitzar quarts la fase de grups amb una victòria, un empat i dues derrotes. Tot i això, es van classificar per les semifinals, on van perdre per la mínima davant l'equip sevillà. A la final de consolació, el CH Sant Fost no va poder superar al combinat portuguès i va caure per 14-11. El torneig de la seva categoria va caure en mans del Budapest Old Boys, que va sumar el seu quart títol consecutiu.

D'aquesta manera, el CH Sant Fost aconsegueix una quarta plaça a un torneig europeu d'handbol, on van participar 41 equips de 12 països de tota Europa i on els santfostencs van poder jugar contra clubs d'Espanya, d'Eslovàquia, d'Hongria i de Portugal.

Edicions locals