Una caravana per demanar la independència passarà pel Baix Vallès

Les ANC de Mollet, Parets, Sant Fost i Martorelles participaran a l’acte del 15 de juliol

Política

Santa Maria de Martorelles

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha iniciat una campanya a Lleida que s’anomena Marxa cap a la Independència. Ara, el Vallès Oriental també s’afageix a l’acte que tindrà lloc el 15 de juliol: una caravana que recorrerà diferents municipis de la comarca, i a la qual s’hi han sumat les ANC baixvallesanes.

L'acte reivindicatiu consistirà en una caravana de tot tipus de vehicles, que anirà per tota la comarca en recorregut circular amb inici i final a La Garriga.
 
L'activitat s'anomena Per l'Estat Propi, Roda el Vallès Oriental i serà el diumenge 15 de juliol a les 18 hores amb inici a La Garriga, passant per l'Ametlla, Bigues i Riells, Castellterçol, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà d'Amunt, Canovelles, Les Franqueses, Granollers, Parets, Mollet, Montmeló, Montornès, Vilanova, La Roca, Cardedeu, Sant Celoni, Llinars, Sant Antoni de Vilamajor i Cànoves, per finalitzar a La Garriga.
 
Es preveu que l’acte acabi a les 21 hores, amb un fi de festa amb botifarrada i concert. Els participants a la caravana seran rebuts per representants polítics i pel coordinador comarcal de l’Assemblea, Marc Ricart. 

La Marxa clourà l'11 de setembre a Barcelona en una concentració.

Edicions locals