Detinguts tres lladres a Martorelles després d'una persecució policial per la Conreria

En la detenció, iniciada per la Guàrdia Urbana de Badalona, va intervenir les policies locals de Sant Fost i Martorelles i l'ABP dels Mossos d'Esquadra de Mollet

Societat

| Policia Local Martorelles

Una operació conjunta de les policies locals de Sant Fost i Martorelles, la Guàrdia Urbana de Badalona i els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica Policial (ABP) de Mollet va acabar la matinada de dilluns amb la detenció de tres lladres a Martorelles, després d'una llarga persecució policial per la Conreria. Els homes viatjaven en un vehicle robat i sense carnet de conduir.

Els fets, segons va avançar la Vanguardia i ha pogut confirmar aquest diari, van començar a Badalona, quan un control policial a les 2.39 h de la matinada va detectar una furgoneta sospitosa. Tot i que els agents van advertir al conductor que s'aturés aquest va fer cas omís i va fugir a través de la Conreria. Durant la persecució a gran velocitat el vehicle a la fuga va intentar treure de la carretera el vehicle policial i el va intentar envestir.

El vehicle va arribar a Sant Fost on s'havia organitzat un dispositiu per poder atrapar-lo, el qual el conductor va sortejar. Després de circular per diferents carrers del municipi, els ocupants van acabar al carrer Alzinar de Martorelles on van acabar sent detinguts.

Els agents de la policia local de Sant Fost, van poder atrapar-ne a un dels lladres, els altres dos van deixar el cotxe i van sortir corrents. Després de passar la descripció dels individus a la policia local de Martorelles i Mossos, els van detenir. 

Un cop finalitzada l’actuació policial, els tres detinguts varen ser traslladats a l’Hospital de Mollet. Ara mateix es troben a disposició de l’ABP dels Mossos de Badalona.

Edicions locals