Activitats per tota la família a Can Coromines per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient

La jornada tindrà lloc aquest diumenge, de 10 h a 14 h

Societat

La jornada del Dia Mundial del Medi Ambient de l'any passat
La jornada del Dia Mundial del Medi Ambient de l'any passat | AJ. Sant Fost

El Parc de Can Coromines de Sant Fost serà l’escenari d’un seguit d’activitats per a petits i grans per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient. Amb l’organització, un any més, d’aquesta festa, l’ajuntament del municipi vol reforçar el seu compromís amb la lluita contra el canvi climàtic i la conservació del medi ambient a través de la conscienciació del veïnat del poble.

L’objectiu de la iniciativa és generar coneixement i consciència ambiental a residents i visitants de totes les edats sobre la conservació del medi ambient, el canvi climàtic i l’Agenda 2030, i implicar la ciutadania per tal que siguin agents actius del desenvolupament sostenible.

La jornada que se celebrarà aquest diumenge, entre les 10 h i les 14 h, omplirà el Parc de Can Coromines d'activitats per tots els públics. Així, està previst un taller per cuinar xocolata desfeta amb una cuina solar, un circuit de vehicles elèctrics unipersonals, un d'ocells insectívors i construcció de caixes niu, un de pintura ecològica i un altre per crear una planta sostenible, així com jocs de taula per jugar en família i en grup.

També hi haurà atraccions artesanals, com un carrusel manual i un martell de fira, i es podrà participar en un joc de preguntes sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 (amb premi inclòs).

La jornada s’acompanyarà d’un concert i la possibilitat d’adquirir menjar i begudes, així com de carpes informatives de diverses entitats.

Edicions locals