Nou president i nou entrenador pel CH Sant Fost

Miquel Àngel Subirats torna a agafar el club i comptarà amb Luis Canalejas al capdavant del sènior

Esports

La plantilla del sènior masculí del club
La plantilla del sènior masculí del club | CH Sant Fost

El CH Sant Fost viu unes setmanes de canvis. Miquel Subirats és el nou president de l'entitat, que ja va dirigir fa uns anys. Amb ell, també ha canviat gran part de la junta, tot i que alguns membres es mantenen respecte a l'anterior directiva encapçalada per Carlos Jiménez.

Per aquest nou mandat, Subirats afirma que volen "seguir la línia que porta el club". El nou president creu que la junta anterior ha fet "una bona feina" i que, per això, volen seguir pel mateix camí. Per Subirats l'objectiu principal del club passa pels equips de base: "Volem mantenir la cadena de tots els equips, des de prebenjamí fins a sènior. Ara mateix només ens falta el juvenil". Sobre les categories femenines, el dirigent també vol impulsar-les, ja que "només hi ha dos equips: el cadet i el sènior".

Subirats reconeix que el club estava en "una situació complicada" perquè "no tenia junta ni candidats a president". Per això, ell va decidir tornar al càrrec: "Porto des dels 9 anys al club, no podia deixar al club en aquesta situació".

Miquel Subirats no ha trigat a posar-se en marxa i ja ha fet el primer fitxatge. És Luis Canalejas, que arriba des de la Llagosta i serà l'entrenador del sènior masculí. Sobre aquest equip, el president afirma que el seu objectiu és "mantenir-lo a Primera Catalana".

Jornada històrica pel cadet femení

El passat cap de setmana el club va viure una jornada especial organitzant a Sant Fost la final a quatre de la Primera Catalana Cadet femenina. El HC Laietà Argentona, La Salle Montcada, el Sant Quirze i el club local es van jugar el títol de la divisió. Les santfostenques no van poder a semifinals amb l'equip de Montcada (33-36), però es van refer per emportar-se el tercer lloc davant el Sant Quirze (33-25).

Per Miquel Subirats, la jornada va ser "un gran èxit de gent" afirmant que "des dels temps bons no s'havia vist tanta gent al pavelló". El president es mostra satisfet perquè "feia molts anys que no es feia una cosa així a Sant Fost" i també perquè els va felicitar la Federació Catalana.

 

Edicions locals