La Nit de l'Esport de Sant Fost reconeix als esportistes més destacats

La 31a edició de la gala es va celebrar dissabte al Pavelló II

Esports

Els guanyadors dels premis a millor esportista de la temporada
Els guanyadors dels premis a millor esportista de la temporada | Ajuntament de Sant Fost

Sant Fost va celebrar dissabte la seva 31a Nit de l'Esport, una gala on els esportistes i clubs més destacats del panorama esportiu local van rebre un homenatge. Francesc Garcia i Mariona Tasias, del Motoclub Centpeus, van ser els guanyadors dels premis als millors esportistes sèniors de la temporada. Els premis a millor esportista júnior van ser per Antonio Gómez de l'UE Sant Fost en categoria masculina i per Berta Arenas del Club Handbol en femenina. 

La periodista molletana Ruth Jiménez i el tècnic d'esports de l'Ajuntament, Alfredo Murciano, van ser els encarregats de conduir l'acte. La nit també va comptar amb la presència de l'alcaldessa Montserrat Santmartí i del regidor d'esports Marc Rico, que van lliurar els premis i reconeixements.

La nit va homenatjar el 90 aniversari de la UE Sant Fost de futbol i el centenari de la marca Derbi - Rabasa, molt arrelada al municipi. També van rebre un reconeixement tres equips del municipi: el sènior masculí i l'infantil de l'UE Sant Fost de bàsquet per haver guanyat la lliga i el cadet femení del Club Handbol per jugar la fase final de la seva lliga.

En els premis individuals van ser premiats: Marc Ábalos i Sergio Palanco del Club Handbol, les patinadores Marta i Judith Sallent per les medalles de plata a l'American Cup, la jugadora de futbol Maria Pérez, la lluitadora Marina Pichel, Sergio Martínez per la medalla de bronze al Campionat d'Espanya sub25 de billar, Judith Carricondo pel Campionat de Catalunya de boxa, el jugador de futbol sala Adolfo Fernández, el futbolista Gabri, el preparador físic del Barri Can Calet Marcel Moreno i Pilar Arcas de l'UE Sant Fost de futbol.

Edicions locals