Jordi Borràs radiografia l'extrema dreta europea del segle XXI

El Casal Popular El Tabaran de Mollet acollirà la presentació del llibre del fotoperiodista 'Tots els colors del negre'

Política

Membres del Veneto Fronte Skinheads (VFS) al Cimitero Monumentale de Milà, una de les imatges del llibre
Membres del Veneto Fronte Skinheads (VFS) al Cimitero Monumentale de Milà, una de les imatges del llibre | Jordi Borràs

El Casal Popular El Tabaran acollirà el pròxim dimarts 24 de maig la presentació del llibre Tots els colors del negre del fotoperiodista Jordi Borràs, una obra que recull anys d'investigació sobre els moviments d'extrema dreta a Europa.

Tots els colors del negre. L’extrema dreta a l’Europa del segle XXI, és el resultat de més de 13 anys de reportatges documentant l’extrema dreta a Catalunya i a diferents països europeus com Polònia, Grècia, Itàlia, Portugal, França o Alemanya, entre d’altres.

El llibre, editat per Ara Llibres, és una crònica viva i vibrant en clau catalana i de dimensió europea, una investigació periodística de primera magnitud sobre l'extrema dreta i el perill que representa en la societat actual.

Jordi Borràs (Barcelona, 1981) és fotoperiodista freelance i membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils. Actualment, és cap de fotografia del magazín La Mira i col·labora, entre altres mitjans, amb El Món i la revista basca Argia.

Borràs, que estarà acompanyat durant l'acte per la periodista molletana Mireia Bonache, presentarà el seu llibre al Casal Popular El Tabaran (Berenguer III, 162) a les 19 h.

Edicions locals