Antoni Pinyero presidirà l'executiva d'ERC de Sant Fost

Substitueix Xavier Conesa que alhora el relleva com a regidor a l'Ajuntament

Política

Antoni Pinyero substitueix Xavier Conesa com a president de la secció local d'Esquerra de Sant Fost. La nova estructura respon al canvi en el grup municipal, ja que Pinyero renunciava el darrer ple a l'acta de regidor per deixar pas al relleu "generacional" de Conesa, que prendrà possessió del càrrec d'edil a la propera sessió plenària del consistori santfostenc.

A la secció local d'ERC, Xavier Conesa ocuparà la Secretaria de Política Municipal. La Secretaria d'Organització l'encapçalarà Núria Illana, que durà "el gran pes de la secció local", indiquen des d'Esquerra.

A l'apartat de Finances entra a l'executiva Jessica Valldeoriola en substitución a Meritxell Sala, que deixa el càrrec per motius personals. A Imatge i Comunicació compartiran responsabilitats Artemi Bergada i Marc Pedragosa, que també es el portaveu de JERC.

Maria viñas seguirà al capdavant de la Secretaria de la Dona i Josep Sala passa a ser el president honorífic d'Esquerra Sant Fost en reconeixement a "la seva gran tasca dins el partit".

Edicions locals