Frustrat un intent d'estafar 3.000 euros a una residència de gent gran de Mollet

El presumpte estafador, fent-se passar per transportista, els reclamava els diners per fer un lliurament

Societat

A finals d'abril, una residència de gent gran de Mollet va patir un intent d'estafa, que va ser frustrat. Concretament, el presumpte estafador, fent-se passar per un transportista, els reclamava uns 3.000 euros per poder executar el lliurament.

Segons expliquen els Mossos d'Esquadra, l'home "va trucar a la residència i amb l'excusa de deixar un paquet els va demanar els diners. La sort és que la persona que va agafar el telèfon en va sospitar, va començar a fer preguntes al repartidor i li va demanar el telèfon". Així que "l'estafador va penjar", apunta la policia catalana.

Arran d'aquest succés, l'oficina de relacions amb la comunitat dels Mossos d'Esquadra ha informat les altres residències de l'entorn sobre aquest fet perquè hi estiguin alerta i, a més, durant aquesta setmana tenien previst fer xerrades en diverses residències per evitar que estafes d'aquesta mena es puguin consumar.

No és el primer cas de l'estil amb el qual s'hi topa la Regió Policial Metropolitana Nord. De fet, també han trobat "algun cas similar en establiments d’alimentació".

Com a consell, diuen: "Cal que desconfiem d'aquells que et demanen diners per un servei que no estava contractat prèviament; recomanem trucar a l’empresa per tal de fer comprovacions i assegurar que el càrrec és pertinent".

Edicions locals