La FostAnimal es consolida i atreu un miler de visitants

La fira animalista va celebrar diumenge la seva segona edició

Societat

La FostAnimal es consolida i atreu un miler de visitants
La FostAnimal es consolida i atreu un miler de visitants

Un miler de persones van visitar diumenge la FostAnimal. La segona edició de la fira animalista que es va celebrar de 10 h a 15 h al centre de la vila, va atreure visitants durant tota la jornada i va comptar amb la participació de més d'una vintena d'associacions de protecció animal, socials i ecologistes.

Durant la FostAnimal els visitants van poder gaudir d’un circuit on diversos cossos d’unitats canines van fer demostracions al públic assistent. Així mateix, es va celebrar una passarel·la de gossos amb la qual es va aconseguir l'adopció de dos dels animals.

La jornada també va comptar amb foodtrucks i terrassetes, així com una exposició d’animals vius invertebrats amb tallers toca-toca i l’exposició interactiva del Parc de Serralada de Marina.

L'acte a més, va estar amenitzat amb l'actuació de l'escola Assaig i atraccions i tallers infantils per als més menuts. Coincidint amb el dia de la mare, els visitants també van poder emmarcar el moment amb el taller de marcs per regalar.

A diferència de l'anterior edició, la d'enguany va comptar amb una ampliació dels espais amb activitats tant a la plaça de la vila com a l'avinguda Prat de la Riba i a la zona de baix de l'Ateneu.

Vist l'èxit d'aquesta edició, des de l'Ajuntament es plantegen continuar: "L'objectiu és que siguem un poble de referència a la comarca en temes de dret animal i de foment de la tinença responsable. Estem molt contents. Ara ens toca valorar amb les associacions de la taula animal per veure què podem millorar de cara a la següent edició", explica el regidor de Drets Animals, Alberto Bastida.

 

Edicions locals