Setmana commemorativa per la UE Sant Fost

El club presenta una exposició sobre els seus 90 anys i organitza la primera Nit del Futbol

Esports

Presentació de l'exposició del 90è aniversari de la UE Sant Fost
Presentació de l'exposició del 90è aniversari de la UE Sant Fost | UE Sant Fost

La UE Sant Fost viu una setmana especial i commemorativa. El club ha inaugurat una exposició fotogràfica sobre els seus 90 anys, que es pot veure a la Sala d'Exposicions de l'Ajuntament. A més, aquest dissabte també presenten la primera edició de la Nit del Futbol, una gala per reconèixer els seus jugadors.

L'exposició arriba pel 90è aniversari de l'entitat santfostenca, que es va complir l'any passat, però que per les restriccions de la pandèmia arriba ara. José Aguilera, coordinador de la UE Sant Fost, destaca que les fotografies repassen tota la història del club "des del primer any fins ara, amb explicacions i ordenades per dècades". Aguilera destaca que per organitzar aquesta exposició porten "dies molt embolicats" a les oficines del club. El recull de fotografies està exposat a l'Ajuntament dijous i divendres.

Una nit d'homenatge

D'altra banda, el club també organitza aquest dissabte la primera edició de la Nit del Futbol, una gala amb la qual el club vol donar un reconeixement a tots els jugadors i equips del club. José Aguilera descriu l'acte com "semblant a la Nit de l'Esport, però exclusivament pel futbol". A la gala també es presentaran els 17 equips de la UE Sant Fost d'aquest any i es retrà homenatge a alguns jugadors veterans. La Nit del Futbol se celebrarà dissabte al vespre a l'Ateneu de Sant Fost.

El coordinador del club explica d'on provenen aquestes iniciatives: "Sorgeixen de la nova junta, que està intentant fent coses noves, especialment ara que s'han relaxat les restriccions de la pandèmia".

Edicions locals