'Que l'actual govern integri una persona de l'anterior executiu li treu legitimitat'

Pel PSC a l'actual govern santfostenc els manca 'força' per aconseguir acords supramunicipals

Política

Xènia Guerra, regidora del PSC de Sant Fost
Xènia Guerra, regidora del PSC de Sant Fost

A pocs dies perquè es complexi un any de govern de coalició d'Independents Units per Sant Fost i En Comú Podem, des del PSC, la regidora Xènia Guerra valora positivament "que s'hagi restablert una normalitat democràtica, un cop desapareguda la trànsfuga".

Així mateix, des del partit socialista entenen que el fet que l'actual govern integri una persona de l'anterior govern "treu una part de la legitimitat que hauria de tenir un equip de govern fort en un municipi com el nostre", diu Guerra.  

Pel que fa a la gestió, consideren que s'està fent "la gestió de les petites coses" com activitats culturals i festes, però que "falta força per poder aconseguir acords supramunicipals". En aquest sentit, Guerra lamenta que l'Ajuntament segueixi sense formar part del Consorci de la Serralada de Marina i sense tenir cap mena d'alternativa per a la B-500.

Tot i veure una millora pel que fa al diàleg des de l'inici del mandat, Guerra, qui complirà també un any com a regidora del PSC després de la dimissió de la regidora María José Sánchez, demana que aquest 2022 sigui "més fructífer". 

Edicions locals