Montornès preveu la construcció de l'IES Marta Mata al pressupost

Aquest dimecres, l'Ajuntament farà la presentació a la ciutadania del pressupost municipal per a 2012

Política

La Sala d’Actes de l’Ajuntament de Montornès acollirà aquest dimecres (19.30 h), la presentació a la ciutadania del pressupost municipal de 2012, que preveu un import de gairebé 18,5 milions d'euros i entre les inversions, destaca la construcció de l'edifici de l'IES Marta Mata.

A l’acte l’alcalde, José Montero, i el regidor delegat de l’àrea d’Administració i Economia de l’Ajuntament de Montornès, Pasqual López, informaran a veïns i representants d’associacions i d’entitats sobre les línies bàsiques sota les quals s’ha confeccionat el pressupost de 2012.

La previsió econòmica per a aquest any té un import de 18.370.016,48 euros. En el capítol d’inversions, s’ha consignat 1.859.636,19 euros corresponent a la segona plurianualitat per a la contractació de la redacció del projecte executiu, de la direcció i de l’execució de les obres de construcció del nou edifici de l’Institut Marta Mata, al camí de la Justada.

La trobada es farà un dia abans de la convocatòria de la sessió extraordinària del Ple Municipal en què es presentarà la proposta d’aprovació del pressupost 2012.

Edicions locals