Oscar Sierra: 'Cal que apropem institucions com la Diputació als veïns i veïnes'

L'exdiputat i alcalde de la Llagosta va encapçalar un acte del PSC de Sant Fost sobre les inversions de la Diputació al municipi

Política

Oscar Sierra: 'Cal que apropem institucions com la Diputació als veïns i veïnes'
Oscar Sierra: 'Cal que apropem institucions com la Diputació als veïns i veïnes'

El PSC de Sant Fost va organitzar dimecres al vespre un acte per parlar de les inversions de la Diputació de Barcelona al municipi. L'acte, que va tenir lloc a la Sala d'Exposicions de l'Ateneu Jaume Rifà, va estar encapçalat per l'exdiputat i alcalde de la Llagosta, Oscar Sierra, i pel primer secretari dels socialistes santfostencs, Juan Álvarez.

Álvarez celebrava poder tornar a fer actes públics després dels successius confinaments. Pel que fa a l'administració supramunicipal que protagonitzava la sessió, el santfostenc explicava que la seva funció és "exclusivament donar sortida a les problemàtiques pressupostàries i tècniques dels municipis".

Per la seva banda, el convidat, Oscar Sierra, explicava que feia temps que tenia pendent aquest acte, però que s'ha anat ajornant a causa de la pandèmia. L'exdiputat va explicar que els dos principals ajuts recents de la Diputació de Barcelona als ajuntaments han estat "el pla general d'inversions i el fons del pla de resiliència local, que han ajudat els ajuntaments a posar en solfa alguns serveis i que els ajudaran a acabar d'impulsar alguna inversió". El programa específic de resiliència local va destinar més de 124.700 euros a Sant Fost.

Amb tot, Sierra també destacava que és important que se celebrin actes com el de dimecres "perquè donen visibilitat a la feina i a la funció que fa una institució que no treballa directament per als veïns i veïnes, però sí per als Ajuntaments". Així que el llagostenc hi afegia: "Cal que reflexionem sobre com podem apropar les institucions que no són tan properes als veïns i veïnes, i aquesta és una bona fórmula".

Edicions locals