Sant Fost posa en marxa un sistema de recollida de poda porta a porta amb saques 100% reciclables

Cada saca està feta a partir de 117 ampolles de plàstic reciclades

Societat

Sant Fost posa en marxa un sistema de recollida de poda porta a porta amb saques 100% reciclables
Sant Fost posa en marxa un sistema de recollida de poda porta a porta amb saques 100% reciclables | Aj. Sant Fost

L'Ajuntament de Sant Fost posa en marxa un sistema de recollida de poda porta a porta amb saques 100% reciclables. El municipi és el primer de Catalunya en iniciar aquest servei a partir de saques fetes amb ampolles de plàstic. En concret, cada una de les saques ha estat feta amb 117 ampolles de plàstic reciclades.  

Aquesta recollida porta a porta de poda i restes vegetals té la intenció de fer més eficient el servei i evitar abocaments incontrolats de restes de poda a l’espai públic. Per aquest motiu, el nou model posa a la disposició de les persones residents al poble, que així ho precisin, bosses destinades a la recollida porta a porta d'aquests residus verds.

Pròximament, s’iniciarà aquest nou servei de recollida per aquelles persones que hagin demanat la saca prèviament. El servei complementa la recollida de residus pel qual, de forma concertada, el Consorci per a la Gestió de Residus es desplaçarà als domicilis per recollir les restes vegetals i la poda.

Com aconseguir la saca

El nou servei de recollida és gratuït pels empadronats al municipi de Sant Fost de Campsentelles. Per aconseguir la saca cal trucar al telèfon de l'Ajuntament (93 579 69 80) on s'informarà els ciutadans del procediment per obtenir-la. 

Per tal que el Consorci pugui recollir les restes vegetals, els veïns hauran de situar la saca davant del seu domicili. Abans, però, caldrà que avisin a l'Ajuntament. Les saques són per a ús exclusiu de restes vegetals i de poda, per tant, queda prohibit abocar-hi altres residus.

 

 

 

 

 

Edicions locals