TNT i Assaig, caps de cartell del 5è Festival del Voluntariat de Sant Fost

Hi haurà música, dansa i teatre a l'Ateneu Jaume Rifà

Cultura

TNT i Assaig, caps de cartell del 5è Festival del Voluntariat de Sant Fost
TNT i Assaig, caps de cartell del 5è Festival del Voluntariat de Sant Fost

El Festival del Voluntariat arriba diumenge a la seva cinquena edició, que precisament té l'objectiu de commemorar el Dia Internacional dels Voluntaris (5 de desembre). Enguany el Voluntariat Social per Sant Fost ha reformulat l'esdeveniment i el presenta amb dues sessions a l'Ateneu Jaume Rifà.

Al matí, d'11.30 h a 13 h serà el torn de la música i la dansa. El grup de música TNT, encapçalat pel baixvallesà Oscar Bretau i que recentment han participat al programa televisiu La Voz, seran un dels plats forts. També hi haurà una petita mostra de les coreografies presentades a les competicions de l'any passat per part de l'escola de dansa i arts escèniques Assaig. A banda d'això, el Martinet –veí de Sant Fost– cantarà diverses cançons; a més, un grup d'usuaris de la residència El Lluc interpretaran la seva tradicional nadala i també recitaran un poema que és obra d'un resident, en Vicente.

A la tarda (17.30 h) arribarà el teatre, a càrrec d'Assaig, amb l'obra Benvinguts a Pineapple Store, una comèdia molt divertida que representa companyies que fan estratègies comercials amb els seus empleats dins d'una botiga semblant a una Apple Store.

Les entrades són gratuïtes, es poden agafar a la taquilla una hora abans dels espectacles, i hi haurà un punt de recollida de llet per al Banc d'Aliments de Sant Fost.

Edicions locals