Sant Fost diu No a la violència contra les dones

L'Ajuntament i l'Associació Dones Hedera ha programat activitats coincidint amb el 25-N per lluitar contra aquesta xacra

Societat

Sant Fost diu No a la violència contra les dones
Sant Fost diu No a la violència contra les dones

El 25 de novembre es commemora el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. L'Ajuntament en col·laboració amb l’Associació Dones Hedera, ha organitzat un programa d’activitats per lluitar en contra d’aquesta xacra social i sensibilitzar a la ciutadania del respecte a les llibertats de les dones.

Les activitats programades, que estan adreçades a tots els públics, pretenen sensibilitzar i prevenir tota mena de violències contra les dones.  Així, dimarts 23 de novembre, el CEM Can Lledó acollirà un taller de defensa personal a càrrec de l'expert en la matèria, Cristian Jodar.

El mateix 25 de novembre, a les 17.30 h a la plaça de la vila, està prevista la lectura d'un manifest a càrrec de l'Associació Dones Hedera, en record a les dones assassinades durant el 2021.

Tot seguit es farà la presentació de la nova senyalització de via pública "Sant Fost Lliure de Violències Masclistes". La jornada acabarà a les 18 h, a l'Auditori de l'Ateneu, amb el teatre col·loqui "Dona Sola", a càrrec de l'Associació Cultural Actura.

Edicions locals