Torna a Sant Fost el Mercat de Segona Mà amb una cinquantena de parades

La jornada tindrà lloc diumenge 21 de novembre, de 10 h a 14 h, al Pavelló 2

Economia

El pavelló 2 de Sant Fost acollirà aquest diumenge, 21 de novembre, la quarta edició del Mercat de Segona Mà del municipi. La jornada que se celebrarà de 10 h a 14 h, l'organitza l'Associació del Voluntariat Social per Sant Fost amb la col·laboració de l'Ajuntament i la participació d'una cinquantena de parades.

L'objectiu de la iniciativa és el de potenciar la venda, l'intercanvi i l'ús de productes usats amb la finalitat de donar una nova vida als objectes, practicant les anomenades Tres R (Reduir, Reutilitzar i Reciclar) i promoure el consum responsable entre la població, davant la gran quantitat de productes que van a parar a la deixalleria o als contenidors de brossa.

Una jornada amb la qual, segons la presidenta de l'Associació de Voluntariat Social per Sant Fost, Dolores Martin: "Volem tornar a fer poble, després d'aquest temps de pandèmia", explica Martin, assegurant que l'acte s'ha creat com la gran majoria de les iniciatives que organitza l'associació, fent xarxa amb altres entitats del poble. 

Així, durant el matí de diumenge, els assistents, a banda de comprar productes de segona mà, també podran gaudir d'algunes activitats de cultura popular que s'han preparat per tal d'amenitzar la cita. D'aquesta manera, durant la celebració està prevista la visita dels gegants Faust i Marina i els capgrossos Pagès i Borratxo. També hi haurà actuacions de l'escola de dansa Assaig, de l'Agrupació Sardanista l'Alba del Vallès i dels grallers, tabals i bastoners de Sant Fost.

Per altra banda, la jornada també acollirà una iniciativa solidària. En concret, el mercat comptarà amb un punt de recollida de llet que es destinarà al Banc dels Aliments de Sant Fost.

Edicions locals