'El módulo 34' i 'Sucre amarg', a l'Ateneu Jaume Rifà

Amb aquestes dues obres clourà la 42a Mostra de Teatre de Sant Fost

Cultura

'El módulo 34' i 'Sucre amarg', a l'Ateneu Jaume Rifà
'El módulo 34' i 'Sucre amarg', a l'Ateneu Jaume Rifà

Aquest cap de setmana clourà la 42a Mostra de Teatre de Sant Fost organitzada pel grup de Teatre Segle XX. Ho farà amb dues noves obres, dissabte a les 21 h i diumenge a les 18 h.

Dissabte serà torn del Grup Magma 2011, de Valldoreix, amb l’obra El módulo 34. Amb la finalitat de rebre nous destins, sis religioses es reuneixen novament al mòdul 34, on van estar recloses durant la guerra. La confessió comuna revelarà els secrets més ocults de la vida de cadascuna d’elles. Aquesta obra és una ficció, inspirada en personatges i en fets reals.

El grup de teatre El Tramvia, de Mataró, pujarà diumenge a l’escenari de l’Ateneu Jaume Rifà amb Sucre Amarg. Són les últimes topades entre una mare i uns fills. La mare és sucre, la filla i el fill, són fel. No hi ha diàleg entre ells i, quan n’hi ha, és desagradable. La mare, bona dona, amb un gran cor, va estimar al marit, que va morir fa anys. Ella, de classe baixa, d’un poblet de l’Aragó, va arribar a Barcelona pensant trobar feina. Gràcies a la portera de la pensió on va anar a raure, va trobar cases per netejar. Es va casar amb el fill del lampista del barri. Van tenir una filla i un fill xarnegos. La filla, inconscientment, no li perdona. També s’avergonyeix de la mare perquè no té estudis. En canvi, ella, gràcies als sacrificis dels pares, sobretot de la mare, té carrera universitària.

Les entrades (5 €) es poden comprar una hora abans de l'espectacle i es poden reservar a grupteatreseglexx@gmail.com.

Edicions locals