Sanmartí, primera dona alcaldessa de Sant Fost

"Em coneixereu pels fets". Amb aquestes paraules Montserrat Sanmartí tancava el seu discurs després de prometre el càrrec d'alcaldessa de Sant Fost en un ple multitudinari dimecres. Sanmartí es converteix així en la primera dona que accedeix al càrrec.

Política

En el procés d’elecció, Josefina Caro (PSC) va ser la segona candidata a l’Alcaldia com a "alternativa de govern avalada per una trajectòria política coherent i la incapacitat d’IUSF per governar". Caro va sumar els quatre vots socialistes. Les dues regidores de GSF van votar en blanc.
En la seva intervenció, l’alcaldessa indicava que s’obre "un nou període d’estabilitat amb un pacte reflex del pluralisme i la voluntat popular, que vol reactivar les polítiques socials i la participació”, deia Sanmartí, que afegia que pretén practicar una "política de mà estesa" amb l’oposició.
La portaveu socialista va felicitar el nou equip, en especial el regidor d’ERC, Antoni Piñero perquè "ha aconseguit que el govern accepti un programa d’esquerres que nosaltres també subscrivim i que exigirem que s’acompleixi", deia Caro, que va demanar "paciència" als regidors d’ERC i CiU.
Per la seva part, la portaveu de GSF, Montserrat Armengol, va demanar al nou govern santfostenc "treball i solucions" i "escollir els camins encertadament perquè Sant Fost no perdi la identitat de poble", concloïa.

Edicions locals