'Filosofia Amena' estrena el Cicle CRA'P al Jardinet del Casal

Ameno oferirà un espectacle d'humor que sorgeix de la filosofia

Cultura

'Filosofia Amena' estrena el Cicle CRA'P al Jardinet del Casal
'Filosofia Amena' estrena el Cicle CRA'P al Jardinet del Casal | Natalia Lucía

Aquest divendres (20 h) s'estrena la primera edició del Cicle CRA'P al Jardinet amb Filosofia Amena, un espectacle del Colectivo Ameno que barreja humor i filosofia.

Ameno, alter ego de Marc Rodrigo Gutiérrez, és el fundador, president, secretari, tresorer i únic integrant del col·lectiu. Després de voler ser futbolista i cantant de rock, va estudiar filosofia i aquesta intensa experiència el va portar a voler convertir-se en pallasso. Aquest divendres oferirà una conferència de filosofia molt amena en la qual es llancen preguntes, es practica l’humor, l’amor, la poesia, la màgia i la numerologia.

D'altra banda, diumenge 7 de novembre (12 h), Hugo Martínez i Danilo Facelli protagonitzaran la segona representació d'aquest cicle amb Recital todo terreno.

Esther Freixa, del CRA'P, explica que són dues actuacions "per a passar-ho bé i per nodrir-se". Tots dos treballen l'humor, però el primer ho fa des de la filosofia i els segons, des de la poesia. És per aquestes "similituds" que han decidit que comparteixin cicle, perquè "tenen moltes correspondències". D'altra banda, Freixa avança que li agradaria que aquest cicle anés més enllà d'aquí: "Ja estem mirant per tornar-hi a la primavera. Esperem que hi hagi una segona i moltes, però piano piano".

Les entrades tenen un preu de 15 € (13 per als socis del Casal Cultural i per als col·laboradors i associats del CRA'P). Es poden reservar als telèfons 93 593 11 74 o 690 216 302, al correu secretariat.elcasal@gmail.com, o presencialment al Casal Cultural.

Edicions locals