La PAH atura un desnonament al carrer Tarragona de Sant Fost

La Plataforma d'Afectats per l'Habitatge ha paralitzat des de setembre 5 desallotjaments al Baix Vallès

Societat

La PAH atura un desnonament al carrer Tarragona de Sant Fost
La PAH atura un desnonament al carrer Tarragona de Sant Fost

La Plataforma d'Afectats per l'Habitatge (PAH) de Mollet i el Baix Vallès ha aconseguit aturar un llançament programat per aquest dijous al matí al número 25 del carrer Tarragona de Sant Fost. Tot i que la comitiva judicial ha arribat fins a la porta de l'immoble -situat en un bloc de pisos-, els concentrats han pogut aturar el desallotjament de la parella inquilina previst a causa d'una execució hipotecària.

Segons el portaveu de la PAH, Juanjo Ramon: "Aquesta és la segona vegada que s'atura aquest desnonament, la primera va ser durant l'estiu. En aquella ocasió, però es va aturar abans del dia previst".

Ramon també ha explicat que la parella inquilina de l'immoble "fa temps que batalla per aconseguir un lloguer social" i té presentada tota la documentació pertinent als Serveis Socials de Sant Fost.

 

Tres desnonaments més

De fet, la PAH ha aconseguit aturar des del mes de setembre 5 desnonaments programats i en té previstos tres més (dos a Mollet i un a Montornès). Aquestes tres s'han de fer efectius el mateix dia, el pròxim 21 d'octubre, 10 dies abans que acabi la pròrroga que el Govern espanyol va marcar per la moratòria dels desnonaments, prevista pel 31 d'octubre.

A banda dels tres previstos pel dia 21 d'octubre, durant aquest mes i escaig se n'han aturat tres més a Mollet, els quals es van fer efectius abans del termini assignat per fer el llançament. També es va aconseguir aturar-ne un, dijous passat, a Parets.

"És un dels moments més bèsties que recordem pel que fa als desnonaments", ha explicat el portaveu de la PAH Mollet-Baix Vallès, Juanjo Ramon. 

Edicions locals