Arrenca la 42a Mostra de Teatre de Sant Fost, amb molt d'humor

Teiatròlics, de Banyoles, i el Segle XX, de Sant Fost, estrenaran la programació

Cultura

'Històries complexes en espais singular', del Segle XX, es representarà diumenge a les 18 h
'Històries complexes en espais singular', del Segle XX, es representarà diumenge a les 18 h | Grup de Teatre Segle XX

Aquest cap de setmana engegarà motors la nova edició de la Mostra de Teatre de Sant Fost amb dues obres que faran petar de riure els espectadors.

La companyia Teiatròlics, de Banyoles, seran els primers a aixecar el teló de la 42a Mostra. Ho faran dissabte amb Maaaa!!!!, una comèdia que entre timbres, pastilles i llibretes d’estalvis mostra la realitat d'una generació que ronda la seixantena i que ningú no va preparar per aguantar uns pares incombustibles.

L'endemà diumenge serà el torn dels de casa, el Grup de Teatre Segle XX, amb Històries complexes en espais singular. Es tracta d'una comèdia composta "per diferents historietes de microteatre que ens podrien passar en la nostra vida, o no". La companyia santfostenca assegura que "l’objectiu final és garantir la rialla durant la seva representació i fer passar al públic una bona estona".

Quatre caps de setmana

Més enllà d'aquest cap de setmana, la Mostra arribarà fins al 24 d'octubre. Les obres dels dissabtes seran a les 21 h i les dels diumenges, a les 18 h. Les entrades tenen un preu de 5 euros –4 euros per a jubilats i amb el carnet jove–, i es poden comprar una hora abans de l'espectacle, però també es poden reservar mitjançant el correu electrònic grupteatreseglexx@gmail.com.

Les altres sis obres seran: A la meta, del Taller d'Assaig Teatre (TAT), de Vilafranca del Penedès, el dia 9; El cicle de la vida, del grup jove del Segle XX, el 10; La casa de Bernarda Alba, de la K-mama, de Calafell, el 16; Impasse, d'El Coverol, de Granollers, el 17; El módulo 34, del Grup Magma 2011, de Valldoreix, el 23;  i Sucre Amarg, d'El Tranvia de Mataro, clourà la mostra el diumenge 24 d'octubre. 

Edicions locals