L'exalcalde de Santa Maria Luisma Pintor abandona el consistori

Pintor vincula la seva decisió a la "conciliació laboral i familiar"

Política

L'exalcalde de Santa Maria Luisma Pintor abandona el consistori
L'exalcalde de Santa Maria Luisma Pintor abandona el consistori

L'exalcalde de Santa Maria de Martorelles Luisma Pintor (ERC) va presentar dilluns la seva renúncia a l'acta de regidor. Pintor va ser alcalde de Santa Maria de Martorelles des del juny del 2019 fins al passat mes de juny, quan li va cedir el relleu a Rodolf Casas (Fem Santa Maria), tal com havien acordat en el seu pacte de govern.

Els motius del seu comiat els vincula "estrictament a la conciliació laboral i familiar" i assegura que el seu retorn al món laboral li ha dificultat dedicar-se al consistori "amb la qualitat i dedicació que la gent de Santa Maria de Martorelles mereixen".

En la seva carta de comiat, repassa l'activitat duta a terme per l'Ajuntament durant la seva estada, recalcant la posada en marxa "del primer Pla d’Igualtat al municipi, les primeres Ordenances de Civisme del municipi o els primers Pressupostos participatius de Santa Maria de Martorelles".

També destaca acords amb els municipis del voltant i amb administracions supramunicipals com és el cas del "Servei d’Ocupació Local mancomunat, la urbanització i soterrament de serveis del tram de carretera de la BV-5006 al seu pas pel barri Colomer que s’iniciarà els pròxims mesos o la consolidació de la subvenció del PUOSC per la millora dels serveis al barri del Colomer i Can Girona".

Amb tot, remarca dues accions per sobre de la resta: "La gestió de la pandèmia de la Covid-19, just en acabar l’episodi del temporal Glòria, on vam haver de coordinar-nos amb el CAP, l’Hospital de Mollet, la Residència Les Palmeres, el Consell Comarcal, la Diputació i municipis del nostre voltant per cuidar la nostra població" i "la revisió, millora i consolidació de l’estructura de personal de l’Ajuntament".

Pintor, regidor responsable d'Educació, Sanitat i Salut, Atenció a les persones i Comunicació fins dilluns, clou el comunicat amb disculpes i agraïments. Disculpes "per tot allò que he fet de forma errònia i on no he estat encerta" i agraïments "a tothom que m'ha donat suport durant tot aquest temps i que m’ha ajudat a créixer com a persona i com a veí, especialment a l’equip d’ERC a Santa Maria de Martorelles a qui dec tot el seu suport, la feina feta i la continuïtat per seguir treballant per assolir un poble republicà, feminista i ecologista".

La tercera a la llista d'ERC és Maria Neus Costa, qui, per ordre, hauria de suplir el lloc de l'exalcalde, però encara no està confirmat qui prendrà el seu relleu.

Edicions locals