Arnau Ramírez, nou primer secretari de la JSC del Vallès Oriental

El 50% de la nova direcció està formada per membres del Baix Vallès com Pedragosa, Broto i Paredes

Política

La Joventut Socialista del Vallès Oriental (JSC) ha escollit Arnau Ramírez com a nou primer secretari al 3r Congrés celebrat diumenge a Can Palots, Canovelles. Ramírez estarà a acompanyat a la nova executiva per Albert del Amor i Jaume Pedragosa. La nova comissió vol enforntar el futur amb resistència i lluita, segons deia Arnau Ramírez al discurs de cloenda.

El  22 d'abril ha tingut lloc al teatre-auditori Can Palots de Canovelles el 3r Congrés de la JSC del Vallès Oriental, que ha servit per renovar els òrgans de la federació comarcal i aprovar els documents polític i d'organització per als propers 3 anys. Ambdós documents s’ha aprovat per unanimitat.
 
La nova Junta de la joventut socialista l’encapçala Arnau Ramírez, com a primer secretari, i Albert del Amor, com a secretari d’Organització. A la nova executiva queda molt representat el Baix Vallès, amb un 50% dels membres de la Direcció, Lidia Paredes de l'agrupació de Mollet com a secretària de Moviments Socials i Associacionisme, Raul Broto de Mollet com a secretari de Comunicació i Jaume Pedragosa de Martorelles, com a Secretari d'Acció Política i adjunt a Organització, un mandat que durarà tres anys.
 
Després dels parlaments de l’alcalde de Canovelles, José Orive i d’altres personalitats socialistes com Salvador Illa, secretari d’Organització del PSC al Vallès Oriental i Arantxa Clavera, viceprimera secretària de la JSC, s’ha exposat l’informe de gestió de la Comissió Executiva sortint, s’han debatut les esmenes i s’ha procedit a la votació secreta de la nova comissió, de la qual n’ha sortit escollit Ramírez.
 

Edicions locals