Cristina Tarrés, del PP de Montornès, podria acabar amb un expedient disciplinari per votar en contra de la Reforma Laboral

El PP expedienta dos regidors del municipi per donar suport una moció d'ICV en què es rebutjava la norma del Govern central

Política

El Partit Popular expedienta Cristina Tarrés i Miguel Ángel Alvarado, regidors del partit a Montornès, per votar a favor d'una moció d'ICV en el ple de dijous, en la qual es rebutjava explícitament la Reforma Laboral elaborada pel Govern central. Tanmateix, el PP no descarta acabar obrint un expedient disciplinari a Cristina Tarrés, qui al·lega que van votar en contra de la Reforma per la pressió i perquè no van interpretar correctament el text.

El Partit Popular de Montornès del Vallès ha votat en contra de la Reforma Laboral en l'últim ple del municipi, celebrat el dijous. Aquest fet ha portat a la direcció provincial del partit a prendre la decisió d'obrir un expedient informatiu contra els dos regidors que van votar a favor de la moció d'Iniciativa per Catalunya, que rebutjava la reforma del PP.
Els dos regidors són Cristina Tarrés i Miguel Ángel Alvarado, que segons ha explicat Tarrés a Europa Press, van votar en contra de la Reforma Laboral perquè van interpretar malament el text. A més a més, segons Tarrés, han estat sotmesos a "una pressió molt forta" per la situació econòmica de Montornès. Concretament, al ple de dijous van assistir-hi 200 joves, segons Tarrés, fet que feia augmentar la tensió de la votació.
Així mateix, Tarrés ha explicat que en un primer moment anaven a votar en contra de la moció, però que després de les esmenes de CiU van considerar que el document -titulat Moció contra la reforma laboral imposada pel Govern de l'estat- no era tan crític.
El sentit del vot dels regidors del PP a Montornès ha desencadenat que la vicesecretaria del PP de Barcelona, Eva Garcia, considerés una "barbaritat i un error molt greu" que els regidors recolzessin la moció, i els ha reclamat que rectifiquin. Per la seva part, Tarrés està disposada a rectificar. En aquests moments, la direcció provincial obrirà l'expedient informatiu per aclarir els fets, però no descarta acabar obrint un expedient disciplinari a Cristina Tarrés.

Edicions locals