Juan Álvarez Cebrián, nou primer secretari del PSC de Sant Fost

Des de les eleccions municipals els socialistes santfostencs eren comandats per una gestora

Política

Juan Álvarez Cebrián és el nou primer secretari de l’Agrupació local del PSC de Sant Fost de Campsentelles, que des de les passades eleccions municipals era comandat per una gestora, arran de la dimissió de l’anterior executiva.

La sala Font Better del pavelló 1 va acollir l’assemblea extraordinària de militants que triava Álvarez com a líder local dels socialistes i que estarà acompanyat per una desena de militants més a l’executiva. Tot i que el partit apunta que combinarà militants amb experiència i joves, encara no ha donat a conèixer els noms dels membres, a l’espera de negociar un número menor del sorgit de l’assemblea (12) perquè l’òrgan sigui “més operatiu”, explica Álvarez.

"Volem deixar clar, davant els nostres militants, simpatitzants i els ciutadans que la democràcia és la nostra forma de vida, per la qual cosa l'aplicarem com una demostració de la nostra forma d'actuar, però no admetrem lliçons de ningú que ens hagi demostrat que no creu en la democràcia", diu la nova executiva en un comunicat.
"Tots estem il·lusionats per aquest nou projecte i encoratjats per treballar i fer plantejaments per al nostre poble i la seva gent", afegeix.

Edicions locals