Josefina Caro renuncia a l'acta de regidora i ho serà Vicente Cepiña

Els mals resultats a les eleccions susciten la decissió de l'actual secretària general del partit a Sant Fost

Política

La desfeta socialista a Sant Fost ja ha tingut les primeres conseqüències en el sí del partit. La cap de llista i actual regidora en funcions, Josefina Caro, ha renunciat a l'acta de regidora, de manera que prendrà possessió del càrrec el número 2, Vicente Cepiña, també regidor. Caro, que feia vuit anys que era regidora, donava a conèixer la seva decisió a una assemblea d'afiliats i militants dilluns passat.

"No surto corrents d'una desfeta ni es tracta d'un mea culpa, sinó que ens reorganitzem", assegura Caro, que com a mínim fins al Congrés del PSC de la tardor, mantindrà el càrrec de primera secretària de l'agrupació local. Així, la fins ara màxima responsable del PSC santfostenc i del seu grup municipal, dóna el relleu del plenari de l'Ajuntament al també actual regidor en funcions Vicente Cepiña, que com al 2007 en aquesta ocasió també va ser número 2 de la llista i és secretari de Finances a l'agrupació socialista local. "D'aquesta manera ens podrem repartir millor les tasques i continuar lluitant", diu la primera secretària dels socialistes, que han passat de 4 regidors al 2007 a 1 al 2011.
Cepiña (Barcelona, 1952) fa uns 20 anys que viu a Sant Fost, treballa en el ram de l'automoció i va ser durant 11 anys vicepresident de l'UE Sant Fost.

Edicions locals