IUSF "intentarà" repetir el pacte amb CiU i ERC

Els Independents inicien converses amb tots els grups

Política

Independents Units per Sant Fost (IUSF) assegura que “intentarà repetir el pacte” amb CiU i ERC, tot i que no tanca portes a cap altre grup (excepte GSF amb Montserrat Armengol) i reconeix que les “condicions [ara que compta amb més regidors] seran diferents”.

Així ho ha explicat el president d’IUSF, Juan F. Fernández, a CONTRAPUNT. “Fins a la campanya ens hem entès molt bé”, puntualitza, tot fent referència a algunes diferències amb ERC que podrien apropar-los més a CiU. Fernández reconeix que volen un “govern fort” concretat l’11 de juny i “que encara es podria ampliar més posteriorment”. Considera que un pacte amb ICV hagués estat fàcil.

GSF ACCEPTA LA TROBADA
Les trobades amb els diferents partits que tindran representació municipal en el mandat que s'encetarà el dia 11 s'iniciaven aquesta setmana. Gent per Sant Fost (GSF) acceptava entrar a la ronda de converses per veure la predisposició de crear futurs acords. Montserrat Armengol, cap de llista, mostrava a IUSF la "disponibilitat per treballar en positiu" pel bé del municipi.

Edicions locals