Armengol advoca per una gestió transparent i responsable dels recursos municipals

Gent per Sant Fost presentava les propostes electorals a L'Ateneu

Política

"La bona gestió dels recursos econòmics, el control del creixement urbanístic per no perdre la identitat de poble, la promoció de Sant Fost a nivell econòmic i cultural per afavorir la creació de llocs de treball i el manteniment i ampliació dels serveis socials". Aquests són els quatre eixos bàsics dels programa electoral de Gent per Sant Fost. La seva cap de llista, Montserrat Armengol, els presentava davant un centenar de persones a L'Ateneu.

Armengol repassava el programa, juntament amb Raúl López, Toni Matons, Esther Pacheco, Ramon Corujo, Ángel Bergantiños i Lucía Arévalo. La lídel de la formació reclamava també transparència a l'administració local, en especial pel que fa a la gestió de recursos i en els processos de contractació de personal "que han de donar prioritat a la gent del poble", considera.
La cap de llista de Gent per Sant Fost criticava IUSF i assegurava que "més de 20 anys de govern del mateix partit és sinònim d’acomodament, de mala gestió i de poca transparència vers els veïns". Com a exemple d’això, Armengol destacava "el càrrec de confiança ocupat per un membre d’ERC, el més de milió d’euros que els veïns de la Conreria han pagat per l’asfaltatge dels sectors IV i V i el fet que el Síndic de Greuges ha inclòs l´Ajuntament de Sant Fost en la seva memòria annual per la seva manca de transparència amb els veïns i administracions superiors".

Edicions locals