Els alcaldables socialistes defensen accions comunes al Baix Vallès

La voluntat és generar serveis a les persones i dinamitzar l'economia

Política

Els alcaldables socialistes del Baix Vallès s'han reunit aquest dimarts a Gallecs per mostrar la seva voluntat d'emprendre accions conjuntes entre els diferents municipis per generar serveis pel benestar de les persones i per crear oportunitats en l'àmbit econòmic i de l'ocupació.

A l'acte han estat presents els alcaldables socialistes de Sant Fost, Martorelles, Santa Maria, Parets, Mollet, Santa Perpètua, La Llagosta i Montornès. Tots ells  han manifestat la seva voluntat d'avançar en la recuperació económica i generar més oportunitats i serveis per a les persones al territori, a través del treball i l'impuls d'accions conjuntes en el camp de l'ocupació, l'economia, l'educació, la cultura i l'accessibilitat i la mobilitat.
"Som part d'un territori català molt dinàmic i ens trobem en una situació estratègica i hem de treballar plegats per ser més eficients i eficaços en la creació d'oportunitats i en la generació de serveis pel benestar de les persones del territori. A més cal seguir impulsant projectes més amplis com el Grup B-30, sobretot per generar activitats econòmica i ocupació", apunten els socialistes.
Per fer-ho als programes electorals s'han incorporat propostes territorials comunes amb la voluntat de desenvolupar-les conjuntament.

Edicions locals