Caro promet un pla urbanístic "equilibrat i just"

La candidata del PSC va celebrar el sopar d'inici de campanya amb la diputada Montserrat Tura

Política

El progrés, la seguretat, el servei a les persones i un pla urbanístic equilibrat i just són els eixos del programa del PSC de Sant Fost, que ha presentat la candidatura amb un sopar al restaurant Mediterrània al qual han assistit un centenar de persones.

En el seu discurs, la candidata, Josefina Caro, va comentar els projectes inacabats per part de l’actual govern com la Casa Bastinos i el mercat municipal i va prometre: “Farem la guarderia municipal a Sant Fost que ja teníem concedida perquè a nosaltres ens importen les necessitats del nostre poble”. Va dir que el programa dels socialistes té en compte les necessitats de Sant Fost, es centra en el progrés, la seguretat, el servei a les persones i en un pla urbanístic equilibrat i just. La candidata a l’alcaldia va concloure el seu discurs assenyalant la "manca de transparència de l’actual govern municipal". "La transparència és fonamental perquè no es perdi la confiança en la política".  Caro va concloure el seu discurs demanat el vot als presents: “El canvi pot ser possible, el PSC pot tornar a ser la força més votada, per això és tan important el vostre vot, amb el qual tindrem el poble que tots ens mereixem”.

Per la seva part, Montserrat Tura, diputada al Parlament de Catalunya, va fer referència a la complexitat de gestionar la problemàtica de Sant Fost i indicava que la població nodisposa dels equipaments públics necessaris com escoles bressols, centres per la tercera edat, espais per passejar i pel comerç. Segons Tura, “tens la sensació que a Sant Fost la gent viu bé però manca un govern que pensi en tothom d’una manera uniforme”. Per això, “les polítiques urbanístiques han de ser fruit de decisions conjuntes, si el mercat immobiliari decideix el resultat és el d’un municipi desestructurat”.
Sobre la candidata snatfostenca, Tura va indicar que “és un exemple de dona preocupada pel manteniment dels serveis públics al seu municipi i per garantir una bona qualitat de vida al conjunt dels barris de Sant Fost”.
L'acte va acabar amb la presentació del 17 membres de la candidatura, a càrrec d’Èrika Parlon, membre de la llista municipal.

Edicions locals