Sanmartí es perfila com a relleu de Gassó a Sant Fost

El 23 d'abril és la data fixada per a la signatura de l'acord de formació d'un nou govern a Sant Fost (IUSF, CiU i ERC), en virtud del qual Montserrat Sanmartí es perfila com el relleu a l'Alcaldia de Joan Gassó, que deixaria la política activa.

Política

Després d’un mes i mig de negociacions, IUSF (actualment formant govern en minoria), CiU i ERC han arribat a un principi d’acord amb què es pretén donar estabilitat a la governabilitat municipal després de deu mesos amb alguns dels grans projectes locals paral·litzats.
Segons fonts de la negociació, Joan Gassó, finalment, deixaria l’Alcaldia, tot i que no es concreta en quin termini. Com a relleu es perfila la número 3 dels independents Montserrat Sanmartí, actual regidora de Benestar Social, Educació i Sanitat i Consum, que es convertiria en la primera dona en el càrrec d’alcalde a la població.
Sobre la distribució de regidories, CONTRAPUNT ha pogut saber que, finalment, Antoni Piñero (ERC), ocuparia la cartera de Cultura i Joventut. Pel que fa al regidor de CiU, Joaquim Pérez, es farà càrrec de l’àrea de Comerç, tot i que hi ha altres àmbits com Hisenda, Governació i Esports que encara estan a la travessa.
Amb tot, aquest dimarts hi haurà la prova de foc, ja que hi ha prevista una reunió dels tres partits amb tècnics per tractar el futur Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), tot i que, en aquest sentit, totes les parts implicades són optimistes a l’hora d’arribar a acords.

Edicions locals