Policia i Mossos coordinen un operatiu de seguretat després de la baralla d'aquest diumenge

Els cossos de seguretat consideren l'altercat com un fet aïllat

Societat

Policia i Mossos coordinen un operatiu de seguretat després de la baralla d'aquest diumenge FOTO: Ajuntament de Montornès
Policia i Mossos coordinen un operatiu de seguretat després de la baralla d'aquest diumenge FOTO: Ajuntament de Montornès

Montornès del Vallès

L’ajuntament de Montornès ha acollit aquest matí una reunió entre els diversos cossos de seguretat per valorar els fets ocorreguts aquest diumenge al vespre a l'avinguda Ernest Lluch en què dos grups de joves protagonitzaven una baralla que acabava amb dos ferits per arma blanca.

La reunió tècnica i política ha servit també per coordinar un pla operatiu de seguretat, que preveu el reforç de la presència policial tant uniformada com de paisà.

Els cossos de seguretat han iniciat una investigació per identificar tots els implicats en la baralla, establir el grau de participació de cadascú i presentar-los davant la justícia. També es treballa en diferents hipòtesis per determinar l’origen de l'enfrontament. De moment, les causes no estan clares perquè les declaracions d’alguns dels participants són contradictòries. Tant la Policia Local com el cos de Mossos d'Esquadra coincideixen a considerar l'altercat com un fet aïllat.

Segons fonts municipals, l'enfrontament va implicar una quinzena de persones, tot i que al lloc es van concentrar nombroses persones més. Un dels grups participants en la baralla estava format per veïns de Montornès i l'altre per residents a altres poblacions de la comarca.

A més de la Policia Local de Montornès i els Mossos d'Esquadra, la intervenció policial també va comptar amb la col·laboració de les policies locals de Montmeló i de Vilanova del Vallès.

 

Edicions locals