[VÍDEO] Dos apunyalats en una baralla multitudinària al carrer a Montornès

Els fets van ocórrer diumenge la vespre a l'avinguda Ernest Lluch, amb la implicació d'una seixantena de persones

Societat

[VÍDEO] Dos apunyalats en una baralla al carrer a Montornès
[VÍDEO] Dos apunyalats en una baralla al carrer a Montornès

Montornès del Vallès

Dues persones van resultar ferides diumenge al vespre a Montornès després de ser apunyalades en una baralla al carrer. Els Mossos d'Esquadra investiguen el cas i busquen l'autor de les agressions.

Els fets van ocórrer cap a les 20 h a l'avinguda Ernest Lluch de Montornès, a l'altura del número 25. Segons fonts policials, desenes de persones es van veure implicades en una batussa al carrer que va acabar amb dues persones ferides amb arma blanca. Els ferits van haver de ser traslladats a l'hospital i una de les persones podria rebre l'alta aquest mateix dilluns, mentre que l'altre es troba en estat més greu.

Segons algunes informacions, la baralla s'hauria produït entre dos grups, un de Montornès i un altre amb veïns de Canovelles, Granollers i les Franqueses, que el matí del mateix diumenge s'haurien enfrontat en un partit de futbol. La tensió que es va viure durant el partit s'hauria seguit escalfant durant la tarda a les xarxes socials i el grup provinent de Canovelles, Granollers i les Franqueses hauria vingut a trobar-se per barallar-s'hi.

En el succés van intervenir Policia Local i Mossos d'Esquadra. La investigació es manté oberta per poder esclarir els fets i identificar l'autor de les agressions.

Edicions locals