Pérez destaca "l'estabilitat" que CiU ha donat al govern de Sant Fost

El candidat convergent ho feia divendres en un acte a l'Ateneu amb unes 150 persones

Política

L'Ateneu acollia divendres la presentació de Joaquim Pérez com a candidat de CiU a les eleccions del 22 de maig. Unes 150 persones van assistir a l'acte, en què l'actual regidor va fer un repàs de la tasca feta pel govern municipal en els darrers tres anys.

En el seu discurs, Pérez, que serà candidat de la federació nacionalista per tercera vegada consecutiva, destacava que "el suport de CiU ha permès l'estabilitat en el govern per tirar endavant dos temes importants com el POUM i el complex esportiu", deia. El convergent feia un repàs a la tasca de govern feta des de les regidories que ostenta i, entre altres, parlava de la feina "d'austeritat" que s'ha hagut de fer des de la Regidoria d'Hisenda; de l'acabament de les obres dels CEIP Joaquim Abril i El Roure i la posada en marxa de l'escola bressol municipal, des d'Ensenyament; el projecte del mercat municipal i del setmanal, des de Comerç; i el pla d'instal·lar fibra òptica al polígon i de construir el Club de l'emprenedor, des de Promoció Econòmica. Pérez creu que "el govern ha acomplert en un 99% el programa que es va marcar", assegurava.
Com a eixos programàtics de cara a les municipals, CiU vol treballar per la construcció d'una escola bressol de 115 places i per la del Club de l'emprenedor. "També s'ha de posar ènfasi en els serveis socials i en gestionar bé la hisenda de l'Ajuntament en els propers dos anys", deia.

Edicions locals