La independent Núria Fresquet encapçalarà la llista d'ICV-EUiA a Sant Fost

La candidata es presentava diumenge amb el suport del diputat Jordi Miralles

Política

La coalició d'ICV-EUiA a Sant Fost presentava diumenge la seva cap de llista per a les properes eleccions del 22 de maig, la independents Núria Fresquet, que anirà acompanyada en el número 2 pel coordinador local d'EUiA, Enrique Jiménez.

A l'acte, que va aplegar una setantena de persones a l'antiga biblioteca de l'edifici de l'Ajuntament, hi va participar el coordinador general d'EUiA i diputat al Parlament, Jordi Miralles, que va recriminar les polítiques "neoliberals" dels governs català i espanyols pels "atacs" que suposen als "fonaments de l'Estat del benestar" i va encoratjar a defensar els drets socials des de les administracions locals. 
També va intervenir el coordinador local d'EUiA i exregidor de la coalició, Enrique Jiménez, que va destacar que Fresquet, tot i no militar a cap dels partits de la coalició, en "comparteix la sensibilitat".
Fresquet va cloure l'acte amb unes paraules, en les quals agraïa la confiança dipositada i destacava "l'honor" d'encapçalar la llista i "la gran responsabilitat davant tot el poble".
Durant la presentació també es va retre homenatge al dirigent històric del PSUC a Sant Fost, Pere Falcó, sogre de la nova candidata, que va morir fa uns mesos.

EL PERFIL
Núria Fresquet, va nèixer a Montornès fa 41 anys, però en fa 15 que viu a Sant Fost. Casada i amb dos fills, va estudiar Direcció i Gestió d’empreses, amb un postgrau en Gestió de l’edificació. Treballa en la direcció de la gestió administrativa i financera d’una empresa constructora familiar. Ha estat des de fa 8 anys a la junta de l'AMPA del CEIP Joaquim Abril, on estudia el seu segon fill, i és membre del Consell Escolar.

Edicions locals