El PP designa els candidats del Baix Vallès

Calvo repeteix a Mollet i Roberto Carmany serà el cap de llista de Parets

Política

La regidora popular Susana Calvo tornarà a ser la candidata del PP a Mollet i l’actual regidor molletà Roberto Carmany serà el nou candidat popular a Parets. A Sant Fost i Martorelles, els populars renovaran candidats.

La candidatura de Calvo era ratificada pel comitè regional del partit, que confia a la molletana la responsabilitat d’encapçalar la llista popular per tercera vegada consecutiva. La cap de llista ha explicat que el partit encara està treballant en el programa electoral, però que un dels eixos prioritaris serà l’elaboració de propostes per sortir de la crisi: “Volem baixar impostos i donar solucions a les petites empreses i als autònoms per generar llocs de treball”, indica la molletana. De moment, els populars ja han elaborat un decàleg amb les principals idees del programari, entre les quals destaquen la voluntat de reduir la pressió fiscal a les empreses; la potenciació de la indústria i el comerç autòcton local, i el compromís de contractació d’empreses ubicades a Mollet, entre altres.

NOVA ETAPA A PARETS

En molts dels municipis baixvallesans el PP ha optat per un recanvi en els seus caps de llista respecte als presentats fa quatre anys. Una de les novetats és la de Roberto Carmany, actual regidor a Mollet, que serà el nou candidat a Parets en substitució de Susanna Rueda. Carmany indica que “buscaven algú amb experiència i que coneixés el territori i m’ho van proposar”, explica Carmany, que preveu reunir-se aquest cap de setmana amb la direcció del PP paretà per encetar els treballs del programa electoral. Tot i que encara no s’ha elaborat, Carmany apunta la promoció del comerç local com un dels eixos programàtics dels populars.
Pel que fa a altres candidats baixvallesans, a Sant Fost i Martorelles, on els populars no tenen representació municipal, hi haurà renovació dels caps de llista. La candidatura santfostenca estarà encapçalada per Casiano Sánchez, en substitució de Maria Dolores Páez, que en les eleccions de 2007 va perdre l’únic regidor popular a l’Ajuntament.
A Martorelles, el cap de llista del PP serà Ramón Roca, que agafarà el relleu d’Àngela Roca.

Edicions locals