Piñero defensa l'autonomia municipal d'ERC Sant Fost

El candidat republicà dóna els noms dels sis primers de la llista a les municipals en l'acte oficial de la seva presentació com a candidat

Política

L’Auditori de l’Ateneu de Sant Fost va ser l’escenari divendres de la presentació oficial d’Antoni Piñero com a cap de llista d’ERC a les properes eleccions del 22-M. En la presentació, amb més una cinquantena d’assistents, Piñero va donar els noms de les cinc persones que l’acompanyaran a la candidatura, que seran: Xavier Conesa (2), Marta Torrecillas (3), Jessica Valldeoriola (4), Josep Sala (5) i Gerard Piñero (6).

El candidat va destacar que ERC de Sant Fost “és un grup compacte, en què el treball en equip és important, i on prevaleixen les polítiques municipals com hem demostrat”, deia Piñero, que afegia que “ERC té un plantejament general de poble i no parcial i ara hem de crear un municipi dinàmic, participatiu i amb identitat pròpia”.
Durant l’acte, Piñero va fer un repàs de l’acció de govern en aquests tres anys i destacava la reactivació del POUM, del complex esportiu i de la Casa Bastinos; la posada en marxa de l’escola bressol; la millora de barris, i el projecte del viver d’empreses. Pel que fa a l’àrea de Cultura, àmbit gestionat per ERC, Piñero va posar l’ènfasi en la recuperació dels gegants del municipi, dels Tres Tombs i del concurs de pessebres; en els nous formats de la festa major i de la cavalcada de Reis, i en l’aposta per promocionar la cultura del vi a la població. El republicà també va destacar la creació de la Mancomunitat i del Pla Local de Joventut, en polítiques de participació, i el treball en memòria històrica.

Edicions locals