Neix la secció santfostenca de les JERC

Els joves d'Esquerra es presentaven dijous a l'antiga biblioteca

Política

La nova secció local de les JERC a Sant Fost es presentava dijous en roda de premsa a l'antiga biblioteca en un acte que va comptar amb la presència de Xavi Conesa, president d'ERC Sant Fost i exmilitant de les JERC, Daniel Rios, secretari d'Organització de les JERC Vallès Oriental i el regidor d'ERC, Antoni Piñero.

Conesa va explicar la importància que té per a un partit poder disposar de relleu generacional i el motivador que és per a Sant Fost poder tenir un grup de joves il·lusionats amb ganes de treballar pel poble. Tot seguit Rios va felicitar la nova secció local remarcant la importància de poder tenir representació de les JERC a Sant Fost ja que "són les primeres joventuts polítiques del poble". La secció tindrà com a portaveu Marc Pedragosa; com a secretària d'Organització, Jèssica Valldeoriola; de Comunicació, Marta Torrecillas, i de Finances i de la Dona, Núria Illana.
Pedragosa va explicar que ara es centrarien tots els esforços en treballar per les eleccions municipals i a portar a terme l'execució del programa de joventut local. També va remarcar que les JERC Sant Fost volen treballar "pel poble i amb el poble".
A l'acte hi van assistir unes 30 persones, entre ells membres de les seccions locals de les JERC Montmeló, Granollers, Sant Cugat, Terrassa, Cardedeu, Sant Pere de Vilamajor i Martorelles.

Edicions locals