Endesa reforma part de la xarxa elèctrica de mitjana tensió de Sant Fost per a millorar el servei

L'actuació ha suposat una inversió de 90.000 euros i beneficia a més de 1.700 abonats

Societat

Endesa reforma part de la xarxa elèctrica de mitjana tensió de Sant Fost per a millorar el servei
Endesa reforma part de la xarxa elèctrica de mitjana tensió de Sant Fost per a millorar el servei | Endesa

Endesa ha finalitzat recentment els treballs de reforma de part de la xarxa elèctrica de mitjana de tensió de Sant Fost de Campsentelles amb l’objectiu de reforçar la qualitat i la garantia del servei. L’actuació, que ha suposat una inversió de 90.000 euros, beneficia a més de 1.700 clients.

Els treballs han consistit a renovar una línia subterrània de mitjana tensió ubicada a la zona boscosa de la urbanització de Mas Llombart. Així, s’ha estès un total de 547 metres de cablejat per tal d’augmentar la resistència i fiabilitat de la xarxa elèctrica davant d’eventuals incidències.

Aquesta actuació se suma a les de principi d’any a Sant Fost que van consistir en la construcció d’una nova línia de 25 kV per tancar una anella elèctrica, que possibilita que, en cas d’incidència o d’indisposició d’una de les línies principals, es pugui donar servei als clients afectats per una via alternativa (tot recuperant més ràpidament potència i clients). A més, també es va adequar i millorar un dels centres de transformació amb l’objectiu augmentar la seguretat per a les persones que han de manipular-la i la robustesa de cara a agressions d’agents externs com la pluja.

Les millores formen part del conjunt d’actuacions que Endesa promou per a la millora de les seves infraestructures i del subministrament elèctric a les comarques del Vallès Oriental, totes elles enfocades a la progressiva adaptació de les instal·lacions de la companyia a les darreres tecnologies del sector.

Edicions locals