L'assemblea del PSC de Sant Fost torna a confiar en Caro com a candidata

Serà la segona vegada que la socialista encapçali la llista a les municipals

Política

L'assemblea local del PSC de Sant Fost celebrada diumenge va aprovar per unanimitat dels assistents la proposta de l'Executiva local de proclamar Josefina Caro, actual portaveu del grup municipal socialista a l'Ajuntament, com a candidata per encapçalar la llista dels socialistes a les eleccions municipals del 22 de maig.

Després de ser proclamada candidata, Caro va agrair la confiança als afiliats de Sant Fost i va destacar “l’honor de representar el PSC en unes eleccions tan importants com són les municipals”. Segons Caro "és la tasca municipal la que ens permet treballar perquè el nostre poble millori. Un poble en què volem viure i volem que tothom visqui el millor possible”.
Després d’un breu repàs al calendari electoral, Caro va demanar als afiliats i afiliades la seva participació per “aconseguir la millor candidatura, el millor programa i el millor equip de govern per a Sant Fost”. “I ho farem de la manera com fem la feina al PSC, amb responsabilitat, eficàcia i entusiasme”, va asseverar.
Aquesta és la segona vegada que Josefina Caro encapçala la llista socialista després de fer-ho el 2007, quan la candidatura va aconseguir quatre regidors. El 2003 ja es va presentar a les llistes com a número 2 per darrera de Josep Morales.

Edicions locals