L'ANC organitza una marxa motoritzada de rebuig al 12 d'octubre

Sortirà el dilluns a les 9.30 h de Lliçà d'Amunt i acabarà a Mollet

Política

L'ANC organitza una marxa motoritzada de rebuig al 12 d'octubre
L'ANC organitza una marxa motoritzada de rebuig al 12 d'octubre

L'Assemblea Nacional Catalana organitza aquest dilluns una acció com a mostra de rebuig a les celebracions del 12 d'octubre. Amb el lema Res a celebrar, diverses ANC del territori participaran en la segona edició de la Marxa motoritzada de la Vall del Tenes.

Sobre la celebració de la Hispanitat, l'ANC considera que el 12 d'octubre "representa l'inici d'un procés de violenta imposició cultural, política i militar , que va culminar amb un genocidi i un espoli brutal per part dels colonitzadors del mal anomenat descobriment d'Amèrica". L'Assemblea també recorda que el 12  d'octubre "simbolitza una exaltació de la monarquia i la Guàrdia Civil", ja que és el dia del Pilar, patrona del cos.

Per aquest motiu, l'ANC de Lliçà d'Amunt, amb la participació de les assemblees de Bigues i Riells, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà de Vall, Parets, Mollet, Martorelles, Sant Fost, Canovelles i la Garriga i el CDR Ronçana, organitza la marxa que sortirà a les 9.30 h de l'aparcament de l'Institut Lliçà d'Amunt i acabarà cap a les 12.30 h a Mollet, on es farà un recorregut pels principals carrers de la ciutat.

Edicions locals