Sant Fost activa un dispositiu policial per fer front al consum de begudes alcohòliques a la via pública

El dipositiu s'ha activat en dues fases i ja s'han aixecat actes de denúncia

Societat

Sant Fost activa un dispositiu policial per fer front al consum de begudes alcohòliques a la via pública
Sant Fost activa un dispositiu policial per fer front al consum de begudes alcohòliques a la via pública | Aj. Sant Fost

La Policia Local de Sant Fost ha activat un nou dispositiu per fer front al consum de begudes alcohòliques a la via pública. El dispositiu s’ha desplegat en dues fases diferents: una primera intervenció de caràcter informativa i dissuasiva, i una segona en què ja s’han aixecat actes de denúncia.

El cap de setmana del 12 i 13 de setembre, Policia Local de Sant Fost i Mossos d’Esquadra van activar un servei conjunt per informar els joves del municipi sobre l’actual normativa de la Generalitat de Catalunya, que prohibeix el consum de begudes alcohòliques al carrer per evitar la propagació de coronavirus. Aquesta activitat també està prohibida per l’ordenança municipal de convivència ciutadana. A més d’informar els joves, els agents també van requerir la recollida de gots i ampolles.

La segona fase va començar el cap de setmana del 19 i 20 de setembre i va continuar el cap de setmana passat. En aquesta ocasió, el dispositiu es va desplegar en alguns dels punts més calents del poble, on diversos veïns havien presentat queixes per la presència de grups de joves consumint begudes alcohòliques al carrer. Alguns d’aquests espais eren la Llera, la plaça de l’Església, el Camí del Cementiri i el carrer Turó de l’Home. En aquesta ocasió, es van identificar diverses persones i es van aixecar algunes actes de denúncia.

El dispositiu continuarà actiu durant les pròximes setmanes, amb l’objectiu que els joves gaudeixin del seu temps d’oci de manera segura i respectuosa amb la resta de la ciutadania.

Edicions locals