L'Ajuntament de Sant Fost haurà d'esperar al setembre per aprovar el pressupost del 2020

Independents Units per Sant Fost ha presentat al·legacions en contra

Economia

Ple Ajuntament de Sant Fost, 31 de juliol 2020
Ple Ajuntament de Sant Fost, 31 de juliol 2020

L'Ajuntament de Sant Fost haurà d'esperar al mes de setembre per aprovar de forma definitiva el pressupost d'enguany. El consistori havia aprovat provisionalment els comptes durant el ple celebrat el passat 6 de juliol i pretenia aprovar-los definitivament durant el ple celebrat aquest divendres a la tarda, però el partit de l'oposició, Independents Units per Sant Fost (IUSF) va presentar al·legacions en contra aquest dijous.

"Bloquejar amb un acte com aquest, un pressupost pensat per a les persones, hauria de fer obrir els ulls a més d'un", ha dit l'alcalde, Carles Miquel, qui ha titllat de "maniobra filibustera" els fets. Miquel ha anunciat que per aquesta raó: "No serà fins al setembre que totes les partides que preveia el pressupost dissenyat específicament per ajudar-nos a encarar la crisi social i econòmica en la qual ens ha situat aquesta pandèmia, seran definitives".

Amb tot, el ple d'aquest divendres ha aprovat amb els vots a favor de l'equip de govern i en contra de l'oposició, el pla econòmic i financer 2020-2021.

La portaveu d'IUSF, Montserrat Sanmartí justificava així el vot del seu partit: "El pressupost ha estat impugnat i aquest pla financer és un nyap, una presa de pèl que no es creuen ni vostès". La portaveu ha assegurat que "el que ara presenten no és el mateix que va anar a la comissió informativa, el qual contenia errors i els continua tenint".

Per la seva banda, el secretari de l'Ajuntament ha informat que durant la comissió informativa hi havia "un error de sumatori que es va corregir i es va modificar el document d'acord amb les precisions que havien assenyalat des d'IUSF" i per tant "des del punt de vista formal enteníem que no calia tornar a fer una nova comissió informativa", ha precisat.

"Se'ns ha dit que hi ha un error, però no se'ns ha explicat quin és l'error, però com que no  hi ha cap esmena i no ens han entregat cap documentació, procedirem a votació i si després hi ha un error, ja ens ho dirà la sindicatura", ha dit l'alcalde donat pas a la votació.

 

 

 

Edicions locals