Sant Fost acorda amb els veïns una taula de treball per millorar el transport públic al municipi

L'Ajuntament es compromet a recuperar la freqüència de les línies d'autobús que uneixen Badalona amb Sabadell

Societat

L'Ajuntament de Sant Fost ha acordat amb els veïns una taula de treball per tal de millorar la mobilitat en transport públic al municipi. El consistori també s'ha compromès a treballar de costat amb els santfostencs amb l'objectiu de recuperar la freqüència de pas de les línies 360, 361 i 362 d'autobús que uneixen Badalona amb Sabadell i tenen parada a Sant Fost. Unes reivindicacions que fa unes setmanes ja denunciaven els veïns dels barris de Sant Fost.

Pel que fa a la seguretat viària, tres dels punts que més preocupen als veïns són els carrers Sant Joan, Sant Isidre i Sant Jaume, vies per on els vehicles solen circular a més velocitat de la permesa i que necessiten millores de la calçada i la senyalització.

Totes les propostes s'han tractat les darreres setmanes, en unes reunions organitzades des de l'Ajuntament amb els veïns del poble i amb la presència del regidor de Mobilitat, Javier Rebollo, el primer tinent d'alcalde i el representant de l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), Alberto Bastida, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Conesa.

Amb tot, l’Ajuntament fa mesos que treballa per millorar la mobilitat al municipi. El consistori ha fet nombroses reunions amb la Generalitat per tractar el tema. La primera va ser al setembre, quan els alcaldes de Sant Fost, Martorelles i Santa Maria de Martorelles van reunir-se amb la Direcció General de Transport i Mobilitat de la Generalitat. Mentre que l'última d'elles va tenir lloc fa unes setmanes i es va acordar fer una comissió política i tècnica per analitzar la mobilitat entre Mollet, Sant Fost, Santa Maria i Martorelles i cercar fórmules per millorar la interconnexió.

Paral·lelament, l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) està fent un informe que l’Ajuntament va encarregar per millorar i potenciar l’Albus, el servi de bus del poble.

Edicions locals