Sanmartí és proclamada candidata d'Independents Units per Sant Fost

Serà la primera vegada que l'actual alcaldessa s'enfronti a les urnes

Política

L'actual alcaldessa de Sant Fost, Montserrat Sanmartí, serà la candidata d'Independents Units per Sant Fost per a les properes eleccions municipals del 22 de maig. Així ho ha decidit per unanimitat l'assemblea del partit independents, que dimarts celebrava l'acte de proclamació de la candidata a l'Auditori de l'Ateneu de Sant Fost, al qual van assistir prop d'un centenar de persones, entre elles els regidors al govern Joaquim Pérez (CiU) i Antoni Pinyero (ERC).

Aquesta serà la primera vegada que Sanmartí s'enfronti a les urnes com a candidata ja que va ocupar el càrrec d'alcaldessa el 2008 després que el seu antecessor, Joan Gassó, abandonés la política activa. "Acceptar aquest càrrec m’ha suposat adquirir experiència, entendre les necessitats socials en època de crisi i lluitar per intentar satisfer-les amb les nostres competències municipals", deia Sanmartí en el seu discurs en l'acte de proclamació, en què també feia un repàs d'alguns dels projectes aconseguits des del govern com la Biblioteca, l'escola bressol al CEIP El Roure, l'ampliació i millora del cementiri municipal, la zona esportiva i el projecte del club de l'emprenedor i la`futura implantació de la fibra òptica al polígon industrial. "En aquests gairebé tres anys com alcaldessa, hem demostrat que sabem gestionar i negociar, tant amb la Diputació com amb la Generalitat, siguin quin siguin els seus colors polítics, i això ens dóna credibilitat, fermesa i seguretat com a grup polític per continuar treballant des del govern", assegurava Sanmartí.
Des de les files del partit, el regidor Ferran Mauri destacava "l'eficiència i professionalitat" de l'alcaldessa, que "ha estat una líder que ha sabut delegar i donar llibertat de moviment als regidors". Mauri assegurava que IUSF ha triat Sanmartí perquè "és propera, amable i ha sabut escoltar però també és dura i estricta quan cal".
Sanmartí ha posat en marxa un blog en el qual es podran seguir les notícies de campanya de la candidata d'IUSF, que també es podrà seguir per xarxes socials com facebook i twitter.
 

Edicions locals