Endesa inicia els treballs de millora de la xarxa elèctrica a Mas Llombart Sud

La companyia preveu tenir enllestides les obres a finals de juliol

Societat

Endesa inicia els treballs de millora de la xarxa elèctrica a Mas Llombart Sud
Endesa inicia els treballs de millora de la xarxa elèctrica a Mas Llombart Sud | Aj. Sant Fost

Endesa està realitzant obres a Mas Llombart Sud per tal de millorar la línia de la xarxa de distribució elèctrica de mitja tensió i solucionar les reincidents avaries que s'hi produeixen actualment.

Les obres es realitzaran en tres trams: un primer a l'avinguda Conreria, un segon a l'avinguda Mas Llombart i un últim al carrer Nou. La companyia elèctrica preveu tenir enllestits els treballs a finals del mes de juliol.

Aquest any Endesa ja havia iniciat treballs a la xarxa elèctrica en alguns barris de Sant Fost, unes tasques que van finalitzar el passat mes de febrer. En aquella ocasió els treballs van consistir a estendre i posar en servei un nou tram de xarxa de mitjana tensió, a les urbanitzacions de Mas Llombart i la Conreria, per tal d'enllaçar les dues línies existents creant una anella elèctrica. L'operació permet que en cas d'incidència en una de les línies principals es pugui donar servei als clients afectats per una via alternativa.

També es va aprofitar l'operativa per adequar i millorar un dels centres de transformació, el qual es va dotar de noves tecnologies. La inversió de tot plegat va sumar 150.000 euros.

 

 

Edicions locals